ELMARAD a X. Országos továbbképző verseny

      ELMARAD a X. Országos továbbképző verseny bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sajnálattal tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a X. Országos Továbbképzős Verseny a koronavírus miatt elmarad! Bízunk benne, hogy egy későbbi időpontban sor kerülhet a verseny megrendezésére, ebben az esetben mindenkit értesítünk majd. Üdvüzlettel, a szervezők

Az Oktatási Hivatal tájékoztatása:

Tekintettel a Magyar Kormány által 2020. március 11-én elrendelt rendkívüli helyzetre és az ahhoz kapcsolódó intézkedésekre, a hazai diákság és pedagógus közösség védelme érdekében az Emberi Erőforrások Minisztériuma Köznevelésért felelős államtitkársága és az Oktatási Hivatal a következő hónapokban – további intézkedésig – az országos tanulmányi és művészeti versenyek közül kizárólag az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyek (OKTV) országos döntőinek megszervezését támogatja. Sajnálattal vesszük tudomásul a kialakult világjárvány okozta rendkívüli helyzetet, az Önök szíves együttműködését és megértését is kérve….”

Lezajlottak az Országos Továbbképzős verseny válogatói. Az utazó-zsűri döntése alapján a legalább 52 pontot elért versenyzők, versenyszámok vehetnek részt az országos döntőn Szentendrén. A döntőre 2020. február 22-ig várjuk a jelentkezéseket.

A versenyre csak a továbbképző évfolyamokon tanulók nevezhetnek beleértve a kamarazene főtárgyas tanulókat is. Kamara kategóriában a csoport minden tagjának továbbképző évfolyamosnak vagy kamarazene főtárgyasnak kell lennie.
Továbbképző évfolyamos tanulók: 7. illetve magasabb hangszeres évfolyamon tanuló növendékek -kivéve nagybőgő, brácsa, csembaló ezen hangszeresek 5. illetve magasabb évfolyamtól nevezhetőek.

Egy versenyző összesen kétszer nevezhető.

 

A verseny hivatalos kiírása

 

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!