Szolfézs tájékoztató

      Szolfézs tájékoztató bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kedves Gyerekek és Szülők!

Szolfézs órarendünk elkészült, a csoportbeosztás a gyerekek közismereti iskolájának figyelembevételével került kialakításra. Kérjük, hogy amennyiben a szolfézsóra helye vagy időpontja nem megfelelő, jelezzék az alábbi elérhetőségeken szeptember 7-éig. Óraátosztást csak indokolt esetben tudunk engedélyezni, iskolai elfoglaltsággal ütközés, nyomós családi ok esetén. Szeptember 8. keddtől elkezdődik a tanítás, a kérelem benyújtása nem jelent igazolást a hiányzásról. A gyors és hatékony ügyintézés érdekében készítettünk egy formanyomtatványt, hogy a kérelem indoka mellett az elérhetőségek is rendelkezésünkre álljanak. Ezt telefonos konzultáció előtt is kérjük elküldeni!

Átosztási kérelem 2020.

Fogadóóra szeptember 7. hétfő 14-18 óráig, telefonon vagy online:

+36709775930

email: b.forro.agi@gmail.com

vagy a tanuló Teams fiókjából Bokorné Forró Ágnest felhívva.

Az új tanulók szülei számára a szolfézstanárok fognak levelet küldeni a tanításra vonatkozó részletes információkkal, mert szülői értekezletet nem tarthatunk.

Szolfézs tankönyv árusítás

a térítési díj befizetésével együtt szeptember 7-11 illetve 14-18 között este 18-19 óra között a teraszon, rossz időben az irodában. A tanulók délután is befizethetik az irodában vagy a pontos összeget lezárt borítékban átadhatják a szolfézstanárnak. A könyvvásárlás lehetőség- míg a készlet tart-, természetesen máshonnan is beszerezhető. A Margaréta tankönyveket átdolgozták, kérjük az idei kiadást megvenni. Munkafüzetet két évig használunk, amennyiben megőrizték, a 2. és 4. osztályosoknak nem kell újat vásárolniuk. Annak érdekében, hogy mindenki a megfelelő könyvet kapja, kérjük, előzetesen tájékozódjanak gyermekük szolfézs évfolyamáról és a tanár személyéről  az iskola honlapjáról.

Forduljanak hozzánk bizalommal!

Szentendre, 2020. szeptember 4.

 

A szolfézs tanszak tanárai:

Heimné Reviczki Julianna igazgató helyettes,

Kassainé Garamvölgyi Rita,

Nyári Irma,

Pál Eszter Veronika,

Szabóné Tegzes Orsolya

és Bokorné Forró Ágnes tanszakvezető