Tájékoztató a zeneiskolai térítési díj befizetésének menetéről

      Tájékoztató a zeneiskolai térítési díj befizetésének menetéről bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az idei évtől a térítési díjakat kizárólag banki átutalással lehet rendezni, készpénzes fizetésre már nincs lehetőség! A befizetési határidő 2021. március 15-e!

A banki átutalást a zeneiskolai KRÉTA felületen az e-ügyintézés rovatban /befizetendők/ tudják kezdeményezni. Utaláskor minden esetben tüntessék föl a közlemény rovatban az előírt tételre vonatkozó azonosító számot (KRTE…), mert ezáltal tudjuk beazonosítani utólag, melyik növendékhez is tartozik a befizetés.

Felhívnánk figyelmüket, hogy egy utalással egy növendék – egy művészeti ágra vonatkozó tartozását tudják rendezni, ahol például grafika szakon és zeneművészeti ágon is tanul a gyermek, ott két utalásra, két azonosító számra lesz szükség. Ugyanígy testvérek térítési díjának rendezése sem bonyolítható le egy utalásban.

Ha bármi megszokottól eltérőt tapasztalnak (akár indokolatlanul több sor szerepel a gyermek neve mellett, vagy a megjelölt összeg nem egyértelmű), kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot és orvosoljuk a problémát. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy akár több napot is igénybe vehet a befizetett összeg könyvelése, egészen addig pedig nyitott tételként szerepel a felületen. A rendszer most került bevezetésre, folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy a jövőben még gördülékenyebben működhessen a befizetés folyamata. Megértésüket, türelmüket köszönjük!

A KRÉTA felületen történő befizetésről az alábbi linken olvashatnak részletes útmutatót – 

Térítési díj befizetés a KRÉTÁ-n keresztül

Amennyiben nem történik meg határidőre a befizetés, két alkalommal értesítjük a szülőt ajánlott levél formájában az elmaradásról, ezek figyelmen kívül hagyása pedig a tanulói jogviszony megszüntetését vonhatja maga után.


Alapítvány támogatás

Az alapítványi támogatásra a továbbiakban is számítunk zongorahangolás, hangszer-karbantartás címén. Az alapítványi támogatás befizetése továbbra is történhet készpénzben, de februártól átutalással is teljesíthető. Kérjük, az átutalást részesítsék előnyben.

A kedvezményezett neve: Vujicsics Tihamér Zeneiskolai Alapítvány

Az alapítvány támogatás ajánlott összege: 5.000 forint/félév / növendék

Számlaszám: (K&H Bank) 10403112-31112190-00000000

Közlemény rovatba: a gyermek/gyermekek neve


További kérdéseikkel a titkarsag@vujicsics.net e-mail címen vagy a 0630/714-4752-es telefonszámon kereshetnek bennünket.

Együttműködésüket nagyon köszönjük!

 

Üdvözlettel,