Szolfézs tájékoztató

      Szolfézs tájékoztató bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kedves Gyerekek és Szülők!

Szolfézs ideiglenes órarendünk

szeptember 5-én szerda délutántól olvasható majd az iskola honlapján  és a faliújságon. Kérjük, hogy amennyiben a szolfézsóra időpontja iskolai elfoglaltság miatt nem megfelelő, jelezzék nekünk és a főtárgy (hangszeres) tanárnak. A kialakuló ütközéseket óraátosztással kell megoldani, melyet a tanszakvezetőnél kell kérelmezni. Szeptember 6. csütörtöktől elkezdődik a tanítás, a kérelem benyújtása nem jelent igazolást a hiányzásról. A gyors és hatékony ügyintézés érdekében készítettünk egy formanyomtatványt, hogy a kérelem indoka mellett az elérhetőségek is rendelkezésre álljanak. Ezt személyes konzultáció előtt is kérjük kitölteni!

Fogadóóra szeptember 5.szerda 14-17.45 a 24. teremben

Amennyiben nem tudnak személyesen megkeresni bennünket, e-mailen is elküldhetik az átosztási kérelmet a b.forro.agi@gmail.com címre – kérjük a tárgynál a szolfézs átosztási kérelem megjelölést–, vagy hivatali időben, 8–18 óráig leadhatják az irodában.

Szülői értekezletet tartunk az új tanulók szülei számára szeptember 5-én szerdán 18 órától a zeneiskola nagytermében.

Szolfézs tankönyvárusítás

szeptember 5. szerdától kezdődően naponta 12-18 óra között lesz a zeneiskola irodájában. A könyvvásárlás lehetőség, természetesen, máshonnan is beszerezhető. Testvérek esetében szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a Csicsergő és Margaréta tankönyveket átdolgozták, kérjük az újat megvenni. Munkafüzetből is újat használjanak a tanulók. A 4. évfolyamosoknak nem kell tankönyvet vásárolniuk. Annak érdekében, hogy mindenki a megfelelő könyvet kapja, kérjük, előzetesen tájékozódjanak gyermekük szolfézs évfolyamáról (faliújság, honlap).

Forduljanak hozzánk bizalommal!

A szolfézs tanszak tanárai:
Heimné Reviczki Julianna igazgató helyettes,
Kassainé Garamvölgyi Rita,
Nyári Irma,
Pál Eszter Veronika,
Szabóné Tegzes Orsolya
és Bokorné Forró Ágnes tanszakvezető