Nyári tábor – Erdőbénye 2016

      Nyári tábor – Erdőbénye 2016 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2016 nyarán egyhetes zenei tábort szerveztünk Erdőbényén iskolánk vonós és citera tanszakának.

A táborba 28 gyerek jelentkezett, 7 citerás, 19 hegedűs és 2 csellista.

Citerások:
Fási Fülöp, Kravecz Máté, Herdics Szabolcs, Solymosi András, Manton Márton, Manton Benjámin

Hegedűsök:
Jámbor Keve, Mérges Márton, Bíró Anna, Szabó-Kupicz Liliána, Bor Sára, Grimaldi Giulio Benedek, Kuknyó Guidó, Király Réka, Bowman Benjamin, Trombitás Norbert, Vörös Vilmos, Jonathan Simpson, Kollár Sára, Dorn Linda, Fási Bella, Pál Levente, Pálffy Zsuzsanna, Eredics, Anna, Cseresnyés Dorottya

Csellisták:
Helmle Boglárka, Marót Emma

A tábor zenei óráit Dömény Krisztián, Domoszlai Orsolya, Halkovics Dorottya, Erdei Gergő és Marosi Ágnes tartották. Délutánonként a gyerekek megismerkednek a falu és a környék látnivalóival. Szerveztünk helyi túrát, várlátogatást és kenuzást a Bodrogon.
A tábor alatt növendékeink sokkal intenzívebb zenei képzésben vettek részt, mint amire évközben lehetőség nyílik és emellett közösséggé is váltak az együtt töltött pár nap alatt.
A tábort egy sikeres koncert zárta a község gyönyörű és fantasztikus akusztikájú művelődési házában, amelyre meghívtuk a falu polgármesterét, lakosait és természetesen a szülőket is. A záró koncert több mint egy órás volt, amin a táborban megtanult darabok szólaltak meg.
Reményeink szerint a következő nyáron is sikerül egy ehhez hasonló, élményekkel teli zenei tábort megszerveznünk, ahová szeretettel várjuk a zeneiskolásainkat.

Erdobenye_2016