Jótékonysági vásár a Bösendorfer zongora felujítására

      Jótékonysági vásár a Bösendorfer zongora felujítására bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kedves Szülőtársaink!

A Vujicsics Tihamér Zeneiskola vezetése és tanárai már sokszor, sok helyen megfogalmazták, hogy szükség lenne Szentendrén egy minőségi koncertzongorára, amely nem pusztán a zeneiskola szakmai munkáját segítené, hanem méltó módon szolgálná Szentendre Város kulturális életét is. Az iskola tulajdonában levő Bösendorfer zongora kívül-belül felújítva megfelel az elvárásoknak, ennek költsége két és fél millió forint.

Mi, az iskola Szülői Fórumának tagjai, maximálisan támogatjuk a zongora felújítás ötletét! A pénz összegyűjtésére jótékonysági vásárt hirdetünk, melynek időpontja:

November 26. szombat 13.00-17.00.
Helyszíne: a zeneiskola udvara és terasza.

A vásárra kizárólag jó minőségű ruhaneműt, könyvet, lemezt, hangszert, elektronikai cikket, gyermekjátékot, ékszert, porcelánt, bakelitet, dísztárgyat stb. várunk. Kérünk Benneteket, gyertek el minél többen, hogy egy pohár tea vagy forralt bor mellett vásárolhassatok szeretteiteknek, vagy hogy saját portékátok eladásából támogathassátok ezt a nemes kezdeményezést!

A Levente Alapítvány meghívására képző-, és iparművészek is részt vesznek majd a vásáron, akik bevételük bizonyos százalékával támogatják gyűjtésünket.

A jó minőségű, kevésbé vagy egyáltalán nem használt dolgokat csak a vásár napján hozzátok be, de előtte mindenképpen küldjétek el a mellékelt listát kitöltve a zeneiskola címére november 23-ig, (vujicsics@vujicsics.net) hogy milyen árukra lehet majd számítani és hogy körülbelül mekkora helyre lesz szükség a kipakoláshoz. Mindent beárazva hozzatok be! Azokat az árukat, amelyek nem találnak gazdára, mindenki szállítsa el!

Ha személyesen nem tudsz jelen lenni, de szeretnéd támogatni a zongora felújítást, megteheted az alábbi számlaszámon:
Vujicsics Tihamér Zeneiskolai Alapítvány 10403112-31112190-00000000

Üdvözlettel:
dr. Sághi Borbála, a Szülői Fórum elnöke és a Szülői Fórum tagjai

vasarplakat