Búcsúzó növendékek hangversenye és Levente díj átadása

      Búcsúzó növendékek hangversenye és Levente díj átadása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tisztelt Érdeklődők, kedves Szülők és Gyerekek!

Iskolánk 2021. május 28-án, pénteken 18.00 órakor szervezi a Búcsúzó Növendékek Hangversenyét és ezzel egybekötve a Levente díj átadását.

A Levente Alapítványt azzal a céllal hozták létre Fű Levente tragikus balesetben elhunyt fiatal kürtös szülei, barátai és tanárai, hogy a Vujicsics Tihamér zeneiskolából – Levente egykori iskolájából – zenei pályán továbbtanulni szándékozó növendékeknek anyagi és erkölcsi támogatást nyújtsanak, s a tanulmányaik során adódó kiadások terheit enyhítsék.
2001-ben került átadásra az első Levente-díj. A díj készpénzből, a Vincze László papírmerítő mester által készített díszoklevélből, az Asszonyi Zsófia által adományozott bársony dísztokból és díszdobozból, valamint egy szárnyaló angyalt ábrázoló bronzéremből, Páljános Ervin alkotásából áll. A díjra pályázni lehet, azt egy évben csak egy tanuló kaphatja meg, aki sikeres felvételi vizsgát tett zeneművészeti szakgimnáziumba. A beadott pályázatok alapján a Levente-díjas személyéről a Levente Alapítvány Kuratóriuma dönt.

A járványhelyzet és a hangversenyterem korlátozott befogadóképessége miatt nincs lehetőségünk arra, hogy személyesen is találkozzunk ezen a kivételes alkalmon, de reményeink szerint minden érdeklődő követni tudja majd az est eseményeit az online közvetítés jóvoltából.

Ne feledjék tehát, hogy műsorunkat és a díjátadót megnézhetik majd 2021. május 28-án 18.00 órától a Vujicsics Tihamér Alapfokú Művészeti Iskola hivatalos facebook-oldalán. Szeretettel várjuk!

Ezen az estén azok a növendékek muzsikálnak nekünk, akik az idei tanévben elballagnak iskolánktól.

Műsorukat fogadják szeretettel!